在学生の方Current Students

List of Programs Available to International Students【国からの支援】外国人留学生向けの利用可能な制度について

Last Update : 2020-06-02 17:44

外国人留学生の皆さんへ

文部科学省から、新型コロナウイルス感染症の影響により、経済的に困窮している外国人留学生が利用可能な諸制度についての紹介がありましたのでお知らせします。詳しい内容は、次のホームページをご覧ください。

【文部科学省】

外国人留学生向けの利用可能な制度について(日本語英語

Dear International Students,

Ministry of Education, Culture, Sports, Science and Technology (MEXT) introduces helpful supports available to international students those who face financial difficulties due to the novel corona virus. Please refer to the following website for details.

[MEXT]

List of Programs Available to International Students (JapaneseEnglish)