【至急】東京国際交流会館(お台場)入居希望の留学生及び日本人学生のみなさんへ(継続者含む)

Last Update : 2015-02-17 09:26

学生サービス課留学生係

【至急】

2015年4月から東京国際交流会館(お台場)へ入居希望の大学院生は2015年2月19日(木)13:00までに留学生係(品川)又は学生サービス係(越中島)の窓口に来て、名簿に名前を書いてください。現在東京国際交流館(お台場)に入居している学生も同様です。 窓口に来られない学生は以下アドレスにメールを送信してください。

メール送信先:g-ryuu@o.kaiyodai.ac.jp

件名:お台場入居希望(学籍番号"あなたのお名前")

※留年の学生は応募できない可能性があります。

February 16, 2015
International Student Section

【URGENT】
About Tokyo International Exchange Center (TIEC)

Graduate school students who want to live in Tokyo International Exchange Center (TIEC) have to come to a window of the International Students Section in Shinagawa campus or the Students Service Section in Etchyujima campus and put your name on the list by 13:00 on February 19, 2015.

Students who have already lived in TIEC have to do same thing as well.

If you cannot visit the window, please send an email with your name, student number and the title below.

Address: g-ryuu@o.kaiyodai.ac.jp

Title: residence to TIEC (student number and name)

*Note: If you remained in the same class for another year, you may not be able to apply.