【至急】東京国際交流会館(お台場)延長希望の留学生及び日本人学生のみなさんへ(継続者のみ)

Last Update : 2015-02-20 10:37

学生サービス課留学生係

【至急】

2015年4月以降も東京国際交流会館(お台場)に引き続き入居希望の大学院生は、留学生係(品川)又は学生サービス係(越中島)の窓口に来てください。資格要件を確認の上、申請書類をお渡しします。

資格要件

• 修業年限の範囲内、かつ3年以内の入居に限る
  • 修業年限を超える者(留年)は延長不可
  • 学部生は延長不可
  • 「日本人学生」は「日本人RA」になること

申請書の提出期限は、2015年2月24日(火)18:00です。
窓口に来られない学生は以下アドレスにメールを送信してください。

メール送信先:g-ryuu@o.kaiyodai.ac.jp
件名:お台場延長希望(学籍番号"あなたのお名前")

February 19, 2015
International Student Section

【URGENT】
Extension of Tokyo International Exchange Center (TIEC)
(To: International Students and Japanese Students who have already lived in TIEC.)

Graduate school students who want to extend to live in Tokyo International Exchange Center (TIEC) have to come to a window of the International Students Section in Shinagawa campus or the Students Service Section in Etchu-jima campus.
We will give you application forms if you satisfy a requirement below.

【Requirements】

• You cannot live in TIEC more than 3years. Also you have to leave TIEC when you graduate school; even you haven't fulfilled 3 years.
  • The students who remained in the same class for another year cannot apply.
  • The students who are undergraduate students cannot apply.
  • If you are a Japanese student, you have to be a Japanese Resident Assistant (RA) to live in TIEC.
The deadline to submit application forms
By 18:00 on Tuesday, the 24th February, 2015

If you cannot come to the window, send an email below.
Address: g-ryuu@o.kaiyodai.ac.jp
Title: extension of TIEC (Don't forget to write your student number and your name)