博士後期課程合同セミナーのお知らせ【A区分】 博士後期課程の学位論文公開発表会及び学位論文中間発表会の合同セミナーのお知らせです(2018-7-25現在)

Last Update : 2018-07-27 16:30

合同セミナー 【区分A】
Advanced Seminar of Specialization【Category A】

博士後期課程在学生 各位
To Doctoral Course Students

博士後期課程の学位論文公開発表会及び学位論文中間発表会の合同セミナーのお知らせです。
Notice of public presentation on Doctoral dissertation of a required subject 'Advanced seminar of specialization' of Doctoral course.

合同セミナー番号及びプログラムは、添付のファイルを確認してください。
Confirm the details of the program and seminar number, please see the attached file as below,

関連ドキュメント