博士後期課程合同セミナーのお知らせ【A区分】:博士後期課程の海洋科学技術特別講義Ⅱ・Ⅳ(通称SOI)(越中島地区)の合同セミナーのお知らせです

Last Update : 2019-10-30 11:41

合同セミナー 【区分A】
Advanced Seminar of Specialization 【Category A】

博士後期課程在学生 各位
To Doctoral Course Students

海洋科学技術特別講義 Ⅱ・Ⅳ(通称SOI)の合同セミナーのお知らせです。
Notice of Advanced Topics for Fisheries and Marine Science Ⅱ・Ⅳ(SOI)of arequired subject 'Advanced seminar of specialization' of Doctoral Course.

合同セミナー番号及びプログラムは、添付のファイルを確認してください。
Confirm the details of the program and seminar number, please see the
attached file as below,

添付ファイル:海洋科学技術特別講義Ⅱ・Ⅳ(SOI)2019(越中島)
       Program of Advanced Topics for Fisheries and Marine