東京海洋大学

MENU

News&TopicsNews&Topics

【博士後期課程 合同セミナー(2019-B-016)】のお知らせ

Last Update : 2020-01-16 14:26

合同セミナー【2019-B-016】
Advanced Seminar of Specialization【2019-B-016】

2019年度 合同セミナー (Joint Seminar)
特 別 講 義 (Special Lecture)

"A novel method to measure the texture changes of a solid food during repeated deformation and fracture: Repeatable dual extrusion cell (RDEC) for minced pork gels and surimi gels"

博士後期課程在学生 各位
To Doctoral Course Students

博士後期課程の合同セミナーのお知らせです。合同セミナー番号は次のとおりです。
Information of an Advanced Seminar of Specialization of doctoral course students, a seminar number is as follows,

合同セミナー番号【2019-B-016】

 なお、品川地区は、学務部教務課大学院係(講義棟1階)のカウンター、越中島地区は、教育支援係(1号館事務室内)のカウンター上、の合同セミナーのバインダーに、それぞれ綴っております。
There is a file of the Advanced Seminar of Specialization as follows,
Shinagawa Campus: Graduate School Section
Etchujima Campus: Academic affairs section

----------------------------------- 記 --------------------------------------

東京海洋大学 博士後期課程
2019年度 合同セミナー (Joint Seminar)
特 別 講 義 (Special Lecture)

"A novel method to measure the texture changes of a solid food during repeated deformation and fracture: Repeatable dual extrusion cell (RDEC) for minced pork gels and surimi gels"

日時:2020年1月17日(金)14:40~16:10
Date & Time January 17, 2020, 14:40~16:10

場所:品川キャンパス 3号館3階308室
Place: Room308, 3F, No3 Building, Shinagawa Campus

※詳細は、添付ファイルを参照してください。
For more details, please see the attached file.

--------------------------------------------------------------------------------

問い合わせ先(担当教員):
応用生命科学専攻 松川 真吾(食品生産科学部門 教授)
Email: matsukaw@kaiyodai.ac.jp

--------------------------------------------------------------------------------

関連ドキュメント

一覧に戻る

PAGE TOP