【留学生の皆様へ】新学生寮についてのアンケートにご協力ください!【for international students】Please answer the questionnaire about the new dormitory for students (mixed housing for international and Japanese students) (Until August 31; takes about 10 minutes; prizes awarded by drawing)

Last Update : 2021-07-26 14:31

2021年7月 July 2021

留学生の皆様
For international students

東京海洋大学では、将来的に建設する新しい学生寮について検討を行っています(時期は未定)。
 より良い寮とするために、生活スタイルや新寮の機能・サービス等について、みなさんのご意見をお聞かせください。
 調査対象は、留学生全員です。ご自身が入居することはない方もいらっしゃると思いますが、これから通学のための住居を考えるつもりでお答えください。
 みなさんの回答が、将来の海洋大生のための貴重なご意見となります。
 ご協力をよろしくお願いいたします。画像1.jpg

The Tokyo University of Marine Science and Technology (TUMSAT) is considering the construction of a new dormitory for students (mixed housing for international and Japanese students) in the future.

In order to make the dormitory even better than it is now, we would like to hear your opinions about the lifestyle, functions and services of the new dormitory.

The survey is open to all international students. Please answer with the intention of considering housing for commuting to school in the future, even though you may never move in yourself.

Your answers will benefit the future international students of TUMSAT.

Please cooperate with us.

【回答要領 Outline of Answer】
・アンケートフォームURL及びQRコード  Questionnaire form URL and QR code

画像1-QR.png

・回答にあたっては、海洋大メールアドレス
(@edu.kaiyodai.ac.jp等)でのOffice365へのログインが必要です。

To answer the questions, you need to log in to Office365 using your TUMSAT email address (@edu.kaiyodai.ac.jp).

・匿名で自動集計処理されます。

Responses will be processed anonymously and in aggregate.

・1人1回まで回答可能です。

You may answer the question once per person.

・回答期限は、令和3年8月31日です。

The deadline for responses is August 31, 2021.

【謝礼について Reward】
 ご回答いただき、希望された方の中から抽選で5名の方に『(さかなクンイラスト入り)東京海洋大学卓上カレンダー2021(非売品)』を差し上げます。希望される場合は、最後の質問でメールアドレスをご記入ください。当選者の方にご連絡いたします。

画像2.jpg

Five winners will be selected by lottery from among those who answered the questions until the end and will receive a "Tokyo University of Marine Science and Technology Desk Calendar 2021 (with Sakana-kun illustration)" (not for sale).

東京海洋大学キャンパス整備推進室
Tokyo University of Marine Science and Technology Campus Development Office